måndag 29 augusti 2011

Tungelsta baby!

Vi kaosade runt efter bakningen. Den drog ut lite på tiden så vi skyndade oss för att göra oss i ordning. Efter ett tag i Södertälje Centrum hade vi köpt kött, en hatt, örhängen och coca cola och drog därefter vidare till Tungelsta.

Eftersom de bygger om hela pendeln så fick vi byta i Västerhaninge till buss. Jättemånga hårdrockare i alla åldrar på bussen. Väl i Tungelsta började vi grilla järnet. (Förlåt om texten blir lite osammanhängande men jag har huvudvärk) Det hade skett lite missförstånd och olyckliga omständigheter så vi blev inte så många. Paula, Malin, Ida, Dante, Madde och jag. I och för sig så behövdes det inte så många fler för Dante var lika social som 3 personer.



Det var jättetrevligt och maten var supergod! Det blev rätt tidigt men ändå rätt sent med tanke på att det tog oss 2 timmar att ta oss hem. Men det var det värt!

På busshållplatsen så blev Madde väldigt bundis med en tjej som hette Therese(?) och som också var lika full som oss, om man tog medelvärdet på hur fulla vi tre var. Det visade sig att det hade varit en liten rockfestival i Tungelsta och hon nu var på väg till Sundbyberg. Hon var inte så talför på bussen men nyktrade nog till mest och pratade lite mer på tunnelbanan. Jättetrevlig tjej, svårt att tro att hon var 18, speciellt med tanke på att det i stort sett första hon sa var att hon hade haft sex nån timme tidigare... Det plus att hon såg äldre ut... men jävlar vad jag kände mig gammal när hon sa att hon var 93:a!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar